more-arw search

Q&A Forum

IBM Cognos reports are requiring a USER NAME when connected to TM1

Hello All,

We have IBM Cognos connected to TM1 using an integrated login, however, when running a report, it asks for the user name and password. If we enter the USER NAME ONLY, then the report will run fine. If anything else, then the report will not run.

The COGNOS web site recognized me, because the IBM Cognos(https://goo.gl/T6BtJG) requires no login prompt and it displays my name at the top of the screen.

How can I get it to run the report and use the Integrated logon and not require me to enter my user name?

The Cognos version i s 10.1.1 and the TM1 version is 9.5.2

Thanks

Answers

Topic Expert
Len Green
Title: Performance Improvement Consultant and E..
Company: Haygarth Consulting LLC
LinkedIn Profile
(Performance Improvement Consultant and ERP Strategist, Haygarth Consulting LLC) |

That seems like a classic question to ask IBM under your support contract.

149 views
Topics

Get Free Membership

By signing up, you will receive emails from Proformative regarding Proformative programs, events, community news and activity. You can withdraw your consent at any time. Contact Us.

Business Exchange

Browse the Business Exchange to find information, resources and peer reviews to help you select the right solution for your business.

Learn more

Contribute to Community

If you’re interested in learning more about contributing to your Proformative community, we have many ways for you to get involved. Please email content@proformative.com to learn more about becoming a speaker or contributing to the blogs/Q&A Forum.